Wednesday, March 20, 2013

You shouted at me...

Sometimes, I can't take your attitude.  You suddenly shout at me for no reason. Dayon moingon ka na ako una nagtaas ug boses.  Dili na ko kasabot nimo oi. You keep looking for mistakes in me. Sakit baya kaayo langga, kay ako pirmi ang mosabot sa imong moods, ako pa and dautan.

I do not know if makaya nako na na batasan nimo.  You were never like that before.  After 5 years, your worst attitudes keep on surprising me. But then I keep excusing you because I love you...

You know what, everyday, I keep on praying na unta walaon ni Lord ang sakit sa akong heart. Because everyday that I love you hurts me, everyday! And tanga ra kaau ko kay dli jud ko mo let go.  I am hurting inside yet I continue loving you.  Unya e accuse ko nimo asa akong unconditional love? Kulang pa ba na?

Wala nay nabilin sa ako lang, nahatag na nako tanan sa imo... you are so lucky, i seldom love a person, yet sa imo, gi sacrifice nako tanan tanan. As i have always told you, if you are in doubt of my love, when you die, ask God. Because He is the witness of my unconditional love for you.

I hope someday, the girl you will love will love you back as much as i love you now. kay sa akong opinion, rare ra kaau akong nahatag na love nimo. Because I did not ask something in return. I just give and give and accept the hurt that came with it.

God, thank you for being here, thank you for listening to me when i have no one to talk to. Bless V Oh God and keep him safe always, AMEN.

iloveyoulang...
S

No comments:

Post a Comment